Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса по 166-та

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Когато вземах мойта за крато време се наложи да сменя и оправя доста неща-централно, почти цялото предно окачване, тампони отзад, съединител-та за твое успокоение не е само при теб а корите ги напръсках само с черен спрей.
    166 2.4JTD-00г.

Comment

А, след като вчера я прегледах цялостно не ме е яд, че я купих.Ще дам пари по нея, но ще стане стегната кола.Най ме е яд, че тоя тъпак преди да я купя е махнал катализатора и има резонаторно гърненце на негово място! Тази простотия само в БГ се прави!
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Не само в България факт. Моята си дойде от австрия така без катализатор с права тръба на негово място. А щом му е изтекъл живота това е по добрия вариант, отколкото да ти запушва системата.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Колега относно таблото, че лепи има една тема лепкаво табло там съм писал и качил снимки другото е въпрос на желание и повече свободно време .

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
            ...Най ме е яд, че тоя тъпак преди да я купя е махнал катализатора и има резонаторно гърненце на негово място! Тази простотия само в БГ се прави!
            Колега, със задръстен катализатор колата изобщо не върви, така че няма за какво да се ядосваш.
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

На мен ми е интересно какво е станало с ламбда сондите след тази интервенция и как се чувства компютъра - сигурно се шашка.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от simvola Покажи съобщение
                Колега относно таблото, че лепи има една тема лепкаво табло там съм писал и качил снимки другото е въпрос на желание и повече свободно време .
                Мерси колега.Темата ти е много ценна.Ще се пробвам да го изчистя пък зависи какъв цвят пластмаса ще излезе отдолу.Може и така да го оставя.

---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:56 ----------

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                Колега, със задръстен катализатор колата изобщо не върви, така че няма за какво да се ядосваш.
                На кола на 150000км реални няма как да и е запушен катализатора особенно карана с хубав бензин. Опела ми е на 260000км вече и пролетта го карах на газанализатор.Оказа се, че катализатора все още си работи безпроблемно и не мисля да го махам.Дали е бил запушен или не не знам, но за мен не е бил.

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                На мен ми е интересно какво е станало с ламбда сондите след тази интервенция и как се чувства компютъра - сигурно се шашка.
                Този двигател е евро 2 и има няма ламба сонда след катализаторите.Нищо не става с двигателя и никакви грешки не отчита.
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
                  Ти какви пари даде за колицата братле...ако не е тайна де!
                  Колега, трябва ли по тази логика да напиша аз за колко съм купил моята и колко съм дал до сега (3г.) ??? (Не се заяждам). Когато купувах 66-цата, това беше най - скъпата кола в мобилето. На всичкото и отгоре продавача в последствие се оказа много добър приятел на мой такъв ! И в крайна сметка - 10 500 кеш (покупка) и близо 13 000 лв. ремонти за няма 3 години ........
                  AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

А, след като вчера я прегледах цялостно не ме е яд, че я купих.Ще дам пари по нея, но ще стане стегната кола.Най ме е яд, че тоя тъпак преди да я купя е махнал катализатора и има резонаторно гърненце на негово място! Тази простотия само в БГ се прави!
                    И за какво ти е ако мога да попитам?
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      И за какво ти е ако мога да попитам?
                      За да са по-малко токсични газовете излизащи от ауспуха и.
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

За да са по-малко токсични газовете излизащи от ауспуха и.
                        Още един който мисли и за природата
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
                        Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
                        FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Working...
                        X