Когато вземах мойта за крато време се наложи да сменя и оправя доста неща-централно, почти цялото предно окачване, тампони отзад, съединител-та за твое успокоение не е само при теб а корите ги напръсках само с черен спрей.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса по 166-та
Collapse
X
-
А, след като вчера я прегледах цялостно не ме е яд, че я купих.Ще дам пари по нея, но ще стане стегната кола.Най ме е яд, че тоя тъпак преди да я купя е махнал катализатора и има резонаторно гърненце на негово място! Тази простотия само в БГ се прави!Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение...Най ме е яд, че тоя тъпак преди да я купя е махнал катализатора и има резонаторно гърненце на негово място! Тази простотия само в БГ се прави!
Comment
-
Първоначално публикувано от simvola Покажи съобщениеКолега относно таблото, че лепи има една тема лепкаво табло там съм писал и качил снимки другото е въпрос на желание и повече свободно време .
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКолега, със задръстен катализатор колата изобщо не върви, така че няма за какво да се ядосваш.
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНа мен ми е интересно какво е станало с ламбда сондите след тази интервенция и как се чувства компютъра - сигурно се шашка.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеТи какви пари даде за колицата братле...ако не е тайна де!AR 166/159 - 2.4 jtd/m
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеА, след като вчера я прегледах цялостно не ме е яд, че я купих.Ще дам пари по нея, но ще стане стегната кола.Най ме е яд, че тоя тъпак преди да я купя е махнал катализатора и има резонаторно гърненце на негово място! Тази простотия само в БГ се прави!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ за какво ти е ако мога да попитам?Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеЗа да са по-малко токсични газовете излизащи от ауспуха и.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
Comment